Ételsorok

Hagyományos Vidéki Esküvő   6500Ft/fő


Leves:

©    Falusi tyúkhúsleves csigatésztával (hagyományosan)

 

Főtelek:

©    Birkapörkölt, sós burgonya

 

Frissen sültek:

©    Cigánypecsenye

©    Füstölt tarja tócsni bundában

©    Cordon Bleu

©    Krémsajttal töltött csirkemell

©    Juhtúróval töltött rántott gomba

©    Rántott sajt

©    Rántott karfiol

©    Sültburgonya

©    Párolt rizs

©    Párolt zöldköret

 

Savanyúság:

©    Csemege uborka

 

Éjfél után

©    Töltött káposzta és Gyümölcstál





Hagyományos Vidéki Esküvő (állófogadással)   8000Ft/fő

Állófogadás:

©    Magyaros vegyes ízelítő

 

Vacsora

Leves:

©    Falusi tyúkhúsleves csigatésztával (hagyományosan)

 

Főtelek:

©    Birkapörkölt, sós burgonya

 

Frissen sültek:

©    Cigánypecsenye

©    Füstölt tarja tócsni bundában

©    Cordon Bleu

©    Krémsajttal töltött csirkemell

©    Juhtúróval töltött rántott gomba

©    Rántott sajt

©    Rántott karfiol

©    Sültburgonya

©    Párolt rizs

©    Párolt zöldköret

 

Savanyúság

©    Csemege uborka

 

Éjfél után

©    Töltött káposzta és Gyümölcstál





Különleges Esküvő (vacsora esetén)   12000Ft/fő

©  Előétel

©    Sonkarózsák sárgadinnyével, kacsamáj terrine rukkolaágyon

 

Vacsora:

Leves

©    Gyöngytyúkleves

 

Főétel

©    Aszalt-szilvával töltött csirkemell

©    Sertés szűz Wellington módra

©    Fűszeres burgonya

 

Vegetáriánus ételek

©    Zöldségsaslik

©    Rántott camembert

©    Wok-zöldség

©    Burgonya gratin

Saláta

©    Cukkíni saláta málnával és pirított mandulával

 

Éjfél után

©    Hidegtál (Töltött sültek: kolbászos, sonkás, zöldséges, gombás; Fasírt golyó; Göngyölt csirkecomb-filé; hideg libamáj; Sonkatekercs; Kaszinótojás; Dresszing saláta; Görögsaláta)

©    Gyümölcstál





Különleges Esküvő (Állófogadással)   13500Ft/fő

Állófogadás

©    Sajtvariációk

©    Mini szendvicsfalatok

 

Előétel

©    Sonkarózsák sárgadinnyével, kacsamáj terrine rukkolaágyon

 

Vacsora

Leves

©    Gyöngytyúkleves

 

Főétel

©    Aszalt-szilvával töltött csirkemell

©    Sertés szűz Wellington módra

©    Fűszeres burgonya

 

Vegetáriánus ételek:

©    Zöldségsaslik

©    Rántott camembert

©    Wok-zöldség

©    Burgonya gratin

 

Saláta

©    Cukkíni saláta málnával és pirított mandulával

 

Éjfél után

©    Hidegtál (Töltött sültek: kolbászos, sonkás, zöldséges, gombás; Fasírt golyó; Göngyölt csirkecomb-filé; hideg libamáj; Sonkatekercs; Kaszinótojás; Dresszing saláta; Görögsaláta) Gyümölcstál

Svédasztalos kínálat   15000Ft/fő

©    Sajtfalatkák

©    Mini szendvicsfalatok



©    Gyümölcstálak (idénygyümölcsökből)



©    Tárkonyos vadragu leves erdei gombákkal

©    Gyöngytyúkleves



©    Szarvas pörkölt, sós burgonya



©    Fogas filé, citrusos vajas mártás

©    Sertés szűz Wellington módra

©    Juhtúróval töltött gombafejek

©    Vörösborban érlelt kacsacomb

©    Rántott camembert, párolt almával

©    Vörös áfonyával töltött pulykamell

©    Csirkemell steak



©    Fűszeres burgonya

©    Burgonya gratin

©    Cukkíni saláta málnával és pirított mandulával