Esküvők

Amikor egy kislány álma valósággá válik!
Ki ne ábrándozott volna kislány korában, hogy amikor felnőtt „nagylány” lesz, a szeretett fiú, férfi romantikusan megkéri a kezét; felveszi álmai ruháját és így lépked az oltár elé, miközben mindenki őt csodálja?

Ha ez valóban így van és már a herceg is megérkezett fehér lován, akkor nincs más teendő, mint, elkezdjék szervezni a NAGY NAPOT! Ahhoz, hogy az álom megvalósuljon, első lépésként ki kell választaniuk az ideális helyszínt! Ebben szeretnénk MI segíteni Önöknek.

A Puszta Csárda kerthelyiségében, valamint teraszán, családias környezetben mondhatja ki, a boldogít igent, majd rendezvénytermünkben mulathatnak hajnalig családtagjaikkal, barátaikkal.

Éttermünk rendezvényterme közel 160 fő befogadására alkalmas. Választékos kínálatú esküvői menüsorunkban biztosan megtalálják az Önöknek legmegfelelőbbet. Amennyiben felkeltettük érdeklődésüket, kérjék a személyre szabott árajánlatunkat.

Telefon: 06 66 371 023

Hagyományos Vidéki Esküvői Menü (Vacsora esetén)   6500 Ft/fő

    I.        Hagyományos Vidéki Esküvői Menü (Vacsora esetén) 

 

Levesek (egyféle választható)

©      Falusi tyúkhúsleves csigatésztával (hagyományosan)

©      Újházi tyúkhúsleves csigatésztával

 

Pörköltek (egyféle választható)

©      Birkapörkölt, sósburgonya

©      Marhapörkölt, galuska

 

Frissen sültek (négyféle választható)

©      Cigánypecsenye

©      Konfitált kacsacomb, lilakáposzta

©      Ropogós malaccsülök, lilakáposzta

©      Fokhagymás sültoldalas

©      Füstölt tarja tócsni bundában

©      Cordon Bleu

©      IMG_6149.JPGVelővel töltött sertésszelet

©      Roston sült csirkemell

©      Szezámmagos csirkemell

©      Rántott sertésszelet

 

Vegetáriánus ételek (kétféle választható)

©      Rántott gomba

©      Rántott sajt

©      Rántott karfiol

 

Köretek (háromféle választható)

©      Sültburgonya

©      Párolt rizs

©      Párolt zöldköret

©      Krokett

©      Fűszeres burgonya

 

Savanyúságok (kétféle választható)

©      Csemege uborka

©      Vegyes vágott

©      Töltött almapaprika

©      Almapaprika ecetesen

 

Éjfél után svédasztal (mindkettő választható)

©      Töltött káposzta

©      Gyümölcstál

Hagyományos Vidéki Esküvői Menü (Állófogadás és Vacsora esetén)   8000Ft/fő

    I.        Hagyományos Vidéki Esküvői Menü (Állófogadás és Vacsora esetén) 

Állófogadás

©      Hidegtál 2. Töltött sültek (kolbászos, sonkás, zöldséges, gombás), Fasírtgolyó, Csirkecomb filé, Kaszinótojás, Sonkatekercs, Kukorica saláta, Francia saláta, Görög saláta       

 

Levesek (egyféle választható)

©      Falusi tyúkhúsleves csigatésztával (hagyományosan)

©      Újházi tyúkhúsleves csigatésztával

 

Pörköltek (egyféle választható)

©      Birkapörkölt, sósburgonya

©      Marhapörkölt, galuska

 

Frissen sültek (négyféle választható)

©      Cigánypecsenye

©      IMG_6149.JPGKonfitált kacsacomb, lilakáposzta

©      Ropogós malaccsülök, lilakáposzta

©      Fokhagymás sült oldalas

©      Füstölt tarja tócsni bundában

©      Cordon Bleu

©      Velővel töltött sertésszelet

©      Roston sült csirkemell

©      Szezámmagos csirkemell

©      Rántott sertésszelet

 

Vegetáriánus ételek (kétféle választható)

©      Rántott gomba

©      Rántott sajt

©      Rántott karfiol

 

Köretek (háromféle választható)

©      Sültburgonya

©      Párolt rizs

©      Párolt zöldköret

©      Krokett

©      Fűszeres burgonya

 

Savanyúságok (kétféle választható)

©      Csemege uborka

©      Vegyes vágott

©      Töltött almapaprika

©      Almapaprika ecetesen

 

Éjfél után svédasztal (mindkettő választható)

©      Töltött káposzta

©      Gyümölcstál

 

 

 

 

 

 

Különleges esküvői menük (Vacsora esetén)   12000Ft/fő

    I.        Különleges esküvői menük (Vacsora esetén)          

Előétel: (egyféle választható, tányérszervizes)

©      Füstölt lazac tormahabbal

©      Libamáj praliné citrusos salátaágyon

©      Rosé kacsamell-forgács, rukkolás friss salátával

©      Ráksalátával töltött paradicsom

©      Sonkarózsák sárgadinnyével

©      Kacsamáj terrine, erdei gyümölcsragu

 

Levesek: (egyféle választható, tálban kerül adagolásra)

©      Tárkonyos vadragu leves, erdei gombákkal

©      Gyöngytyúkleves

©      Pandúr leves

©      Hideg erdei gyümölcsleves

 

Pörköltek: (egyféle választható, tálban kerül adagolásra)

©      Kakastaréj és here pörkölt, galuska

©      IMG_6149.JPGSzarvas pörkölt, sós burgonya

 

Húsételek: (négyféle választható, tálakon tálalva)

©      Aszalt szilvával töltött pulykamell

©      Vörösborban érlelt kacsacomb

©      Sertés-szűz Wellington-módra

©      Spárgával töltött jércemell

©      Hagymás rostélyos

©      Őzcomb vadászmódra

©      Mini csirkemell saslik

©      Fogas steak, citromos vajas mártással

 

Vegetáriánus ételek (kétféle választható):

©      Zöldségsaslik

©      Rántott camembert, erdei gyümölcsragu

©      Rántott mozzarella rúd

©      Zöldséges palacsinta, füstölt sajtmártással

 

Köretek: (kétféle választható)

©      Pezsgős párolt káposzta

©      Fűszeresburgonya

©      Édesburgonya

©      Házi krokett

©      Gombás párolt rizs

 

Saláták: (egyféle választható)

©      Almás zellersaláta

©      Almás burgonyasaláta

©      Friss kevert saláta kapros öntettel

©      Uborkasaláta

 

Éjfél után svédasztal (kétféle választható)

©      Hidegtál 1.: Töltött sültek (kolbászos, sonkás, zöldséges, gombás), Fasírtgolyó, Csirkecomb filé, Libamáj, Sonkatekercs, Kaszinótojás, Dresszing saláta, Francia saláta, Görög saláta

©      Gyümölcstál

©      Töltött káposzta

Különleges esküvői menük (Állófogadás és vacsora esetén)   13500Ft/fő

    I.        Különleges esküvői menük (Állófogadás és vacsora esetén)  

Állófogadás: (mindkettő választható)

©      Sajtvariációk

©      Mini szendvicsfalatok

 

Előétel: (egyféle választható, tányérszervizes)

©      Füstölt lazac tormahabbal

©      Libamáj praliné citrusos salátaágyon

©      Rosé kacsamell-forgács, rukkolás friss salátával

©      Ráksalátával töltött paradicsom

©      Sonkarózsák sárgadinnyével

©      Kacsamáj terrine, erdei gyümölcsragu

 

Levesek: (egyfajta választható, tálban adagolva kerül tálalásra)

©      Tárkonyos vadragu leves, erdei gombákkal

©      Gyöngytyúkleves

©      Pandúr leves

©      Hideg erdei gyümölcsleves

 

IMG_6149.JPGPörkölt: (egyfajta választható)

©      Kakastaréj és here pörkölt, galuska

©      Szarvas pörkölt, sós burgonya

Húsételek: (négyféle választható)

©      Aszalt szilvával töltött pulykamell

©      Vörösborban érlelt kacsacomb

©      Sertés-szűz Wellington-módra

©      Spárgával töltött jércemell

©      Hagymás rostélyos

©      Pikánsan párolt szarvas, áfonyamártással

©      Őzcomb vadászmódra

©      Mini csirkemell saslik

©      Fogas steak citromos vajas mártás

Vegetáriánus ételek: (kétféle választható)

©      Zöldségsaslik

©      Rántott camembert, erdei gyümölcsragu

©      Rántott mozzarella rúd

©      Zöldséges palacsinta, füstölt sajtmártással

Köretek: (kétféle választható)

©      Pezsgős párolt káposzta

©      Házi krokett

©      Gombás párolt rizs

©      Fűszeres burgonya

©      Édesburgonya

Saláták: (egyfajta választható)

©      Almás zellersaláta

©      Friss kevert saláta kapros öntettel

©      Almás burgonyasaláta

©      Uborkasaláta

©      Paradicsomsaláta

Éjfél után svédasztal (kétféle választható)

©      Hidegtál 1.: Töltött sültek (kolbászos, sonkás, zöldséges, gombás), Fasírtgolyó, Csirkecomb filé, Libamáj, Sonkatekercs, Kaszinótojás, Dresszing saláta, Francia saláta, Görög saláta            

©      Gyümölcstál

©      Töltött káposzta

Svédasztalos menükínálat (Csak vacsora esetén)   15000Ft/fő

    I.        Svédasztalos menükínálat (Csak vacsora esetén)  

©      Sajtfalatkák

©      Miniszendvics falatkák

©      Gyümölcstálak (idénygyümölcsökből)

©      Tárkonyos vadragu leves, erdei gombákkal

©      Tyúkhúsleves házi májgaluskával

©      Szarvas pörkölt, sósburgonya

©      Harcsapaprikás, sós túrógombóccal

©      Fogasfilé, citrusos vajas mártás

©      Sertés-szűz Wellington módra, zellerpürével

©      Juhtúróval töltött gombafejek, steakburgonya

©      Vörösborban érlelt kacsacomb, petrezselymes burgonya

©      Rántott camembert, párolt almával

©      Vörös áfonyával töltött pulykamell

©      Csirkemell steak, vargányás szélesmetélt

©      IMG_6149.JPGRántott mozzarellarúd