Rólunk

Szeghalom határában elhelyezkedő, a környék „egyedülálló” fekvésű vendéglátó egysége, ahol a modern konyha étel-remekei mellett étlapunkra varázsoljuk azokat a hagyományos fogásokat, melyek az új technológia alkalmazásával, valamint a legkiválóbb alapanyagok felhasználásával, magas színvonalú gasztronómiai remekekké válnak.

Csárdánk több tízéves múlttal rendelkezik, amit a Puszta Csárda Kft. 2014 szeptembere óta működtet, a csárda új csapatával és vezetőségével. Az elmúlt években sokat fejlődtünk és fejlesztettünk. Megépítettük a 125 férőhelyes teraszunkat, mely vendégeink számára még vonzóbbá tette éttermünket.

Ezen a helyen sokkal, több egymással szembeforduló kívánsággal és elvárással kell tudni megbirkózni csapatunknak, mint a város többi vendéglátó helyén. Az elvárások, igények, célok és korlátok, üzleti szempontok és álmok közti harmónia megtalálása alapvető feladat számunkra, azonban a hely múltja és népszerűsége miatt, sok nehézséggel, kihívással kell megküzdenünk. Közös célunk a folyamatos fejlődés és fejlesztés, valamint a tökéletes egyensúlyra való törekvés. Remélem megtetszett Önöknek éttermünk, és kedvet kaptak, hogy ellátogassanak hozzánk.